13. maj 2008

Tips & Tricks: Sådan kommenterer du på mine indlæg!

Jeg lader mig fortælle, at der er visse af de faste læsere, der har lidt problemer med at hitte ud af kommentar-systemet. Og det kan jeg sådan set godt forstå, for det er lidt mere indviklet end det måske burde være.

Men når man lige ved hvordan, er det ikke særlig svært, så her får I alle sammen en hurtig forklaring:

Når/hvis du vil kommentere på et indlæg, klikker du "kommentér" hvorefter et nyt vindue gerne skulle åbne:

 1. I det store tekst-felt kan du skrive din kommentar
 2. I det næste tekstfelt skal du skrive de samme bogstaver som de grønne lige ovenover (de står lidt forvrænget så systemet kan sikre sig at det ikke er maskiner, der spytter spam-kommentarer ind)
 3. Så skal du vælge "Navn/URL" under "Vælg en identitet", hvorefter du kan skrive dit navn
 4. Til sidst er det bare at klikke "Udgiv din kommentar", så er den helt sikkert gemt (med mindre du har skrevet nogle forkerte "grønne" bogstaver)

- jeg ser frem til en øjeblikkelig, skarp stigning i antallet af kommentarer :-)

Og i øvrigt er der lidt rod i datoer og tider på de første af billederne i galleriet, jeg havde glemt at indstille lokal tid på kamerat... Til gengæld har jeg lige været i alligator-land uden at se mere end en enkelt alligator i vandet - det kommer der en god historie om senere i dag, regner jeg med. I morgen får jeg nok ikke skrevet, for vi skal tidligt op og er sent hjemme. Vi skal i Busch Gardens, og der er LANGT op :-)

Ha' det godt i sommervarmen!

2 kommentarer:

 1. Hej Jannik

  Tak for den informative forklaring til at kommentere dine indlæg - det er just præcis så jeg har gjort, men nu prøver jeg glad igen og ser om det nu virker :-)
  Jeg mener osse jeg havde problemer forrige gang, men....
  Det lyder spændende med den safari- og forlystelsespark I skal besøge - det er nogle vilde billeder, og jeg glæder mig til at høre og se mere...knus fra moderen

  SvarSlet
 2. - og det virkede sgu - thanks from my heart

  SvarSlet