12. maj 2008

Solbriller og Swap Shop

Hej igen. Jeg lever stadig :-) I går var den varmeste dag hele denne uge, ifølge vejrudsigten i hvert fald, og jeg håber udsigten er korrekt. For POKKER, det var varmt - 33 grader, men "overskyet" og en mild brise... Vi startede dagen, som det hører sig til på en weekend i en ferie - vi sad på terrassen og røg smøger, drak kaffe og snakkede fodbold. Og så gik vi indenfor (når det blev for lummert ude), spiste lækker morgenmad og så sidste halvleg af sidste spillerunde i engelsk fodbold. Og snakkede fodbold imens :-)

Da Monsell besluttede sig for at være en fitnisse, benyttede fætteren og jeg os af muligheden og stak af ;-) Vi startede med at tage til Swap Shop, et kæmpe sted med loppemarkeder, inden- og udendørs boder med alt fra tøj over parfume til knive og grillz... Vi købte dog ikke noget, andet end cola :-) De havde også et bilmuseum, som der er billeder fra i galleriet - vildt spøjst at sådan et sted har de vildeste, italienske superbiler stående!? Som sagt var der både ting at se indenfor og udenfor - men udenfor var der næsten for varmt til at være :-/

Det fik mig til at tænke på noget. Kender I de der sommerdage, hvor det alligevel er lidt for koldt eller liddt for blæsende til at være udenfor? Her er det lidt omvendt. Jeg undgår gerne at gå udenfor, hvis vejret er for godt :-D Og det var det altså næsten i går...

Fra Swap Shop gik turen videre til Sawgrass, som er det store indkøbscenter jeg også besøgte sidste gang. Jeg var på udkig efter solbriller, og fandt også et par. De kostede så bare 190 dollars, så jeg besluttede at udskyde beslutningen lidt - det ville ligne mig lidt for godt at finde de samme briller et andet sted til den halve pris. I stedet gik vi på Starbucks og bestilte noget ærkeamerikansk: en tall double chocolate chip frappucino - og det var GODT og KØLENDE!!! Som fætteren sagde, ville næste trin på chokolade-stigen være et drop :-)

Videre fra Sawgrass gik turen til Wal-mart, stadig på jagt efter solbriller (Wal-mart er sådan lidt Bilka-agtigt, så nu var det bare spørgsmål om at få noget for øjnene). Jakob ledte også efter en fancy Skype-telefon, som de selvfølgelig ikke havde (lige der var Wal-mart så ret Netto-agtig). Men jeg fandt et par shades til 11 dollars eller noget, som måske kan afhjælpe de spændingshovedpiner jeg har haft i den skarpe sol :-)

Fætteren og jeg hyggede os, så vi besluttede at tage videre fra Wal-mart ud til et naturområde ved navn Tree Tops Park, som havde en masse fede træer og andre ting, jeg kunne tage billeder af. Hvis du kigger i galleriet, skal du passe lidt på hvis du har sarte nerver - for der var rigtig mange edderkopper, og jeg havde monteret zoom-linsen på kameraet :-) Der var fakkertalt også godt varmt og meeeget fugtigt, men det blev da til lidt billeder...

Så blev det efterhånden også aften, så vi smuttede lige hjemom og stenede til en cool Corona (!), inden vi tog på CiCis Pizza og fik en all you can eat pizzabuffet (otte slices og tre stykker dessert!) og tog videre til verdens største drive in biograf inde ved samme Swap Shop som vi startede ved - de har 13-14 lærreder! Vi så Iron Man - og den er faktisk ret god.

Hjemme igen lokkede Monsell os til at tage ud og drikke en enkelt øl - og det gjorde vi så. Kørte 20-30 kilometer, gik ind i baren og drak en enkelt øl, rejste os og kørte hjem igen. Hehe, okay, vi hyggede os da og snakkede mens vi drak den, men for en bornholmer med hang til offentlig transport var det lige lovlig langt at køre for endnu en Corona ;-) Vi var hjemme ved to-tiden og gik direkte i seng.

I dag skal vi så ud til alligatorerne og tage flere billeder, hehe...

1 kommentar:

  1. Hej Jannik!

    Hvis det ikke lykkedes dig at finde et par solbriller, så kig forbi:

    http://www.exclusive-eyewear.dk

    Der har jeg selv fundet et par lækre Gucci meget billigere end i butikkerne...

    SvarSlet