18. maj 2008

Opsummering :-/

Jeg glemte vist helt at fortælle om vores besøg på Hooters - som var lidt af en katastrofe... For det første var der ingen af os, der havde tænkt på at man helst skal have noget ID med, hvis man skal købe alkohol. Så jeg drak cola til maden - til gengæld var der en indbygget kompliment i at de ikke ville servere alkohol til lille mig, der havde glemt sit pas derhjemme (hos Jakob og Monsell, ikke i Danmark). Den flinke servitrice (med den dybe kavalergang - det var jo Hooters, vi var på) fortalte at de har pligt til at bede om ID for alle (der ser ud som om de er) under tredive. Yes sir - jeg burde måske have henledt hendes opmærksomhed på de grå hår i tindingerne og i skægget (som er genetableret den næste uges tid)... Men okay, maden var sådan set fin nok - fik en Philly Cheese Steak og blev godt mæt. Og så tog vi hjem igen :-)

I går var vi som nævnt på club. Planen var oprindeligt at Jakob og jeg skulle tage afsted tidligt, så vi kunne få noget ordentligt øl på en ordentlig pub hvor man kan tale ordentligt sammen. Men nej. Vi blev hjemme og ventede på at Monsell og hendes veninder blev færdige med at vælge tøj og smukkesere sig i stedet. Big mistake - den slags ting tager jo tid! Lang tid, faktisk...

Men da vi så endelig kom afsted til Seminole Hard Rock Hotel & Casino i Hollywood, Florida - som jeg også besøgte sidste gang, dengang noget tidligere på døgnet - var det fedt nok. Det er et ret stort sted, og de har en hel lille "landsby" med barer og diskoteker - og papa havde denne gang HUSKET sit billed-ID, så der var ingen problemer. Fætteren plejer jo at køre hjem, og kan derfor normalt ikke drikke mere end en enkelt øl. Denne gang havde Monsell fået tjansen med at køre hjem, så vi rigtig kunne give den gas... Ahem. Fire-fem Corona og to tequila-shots senere forlod vi diskoteket og kørte hjemad. Det var ret fedt at komme ud at danse, men musikken var lige lidt for høj og jeg så et stroboskop-lys i brug for første gang i dette årtusind, vil jeg tro. Diskoteket havde et "spansk hjørne", hvor de fortrinsvis spillede spansk musik - der var vi det meste af tiden, og det var glimrende. Jeg fik blandt andet overtalt en kusine til en af Monsell og Jakobs venner til at (forsøge at) lære mig salsa. Det ser nemt ud, og det var det også (NOT ;-).

Vi var hjemme og i seng ved tre-tiden og sov godt igennem. Den kære fætter var temmelig ødelagt da han vågnede, men jeg må med gru i stemmen indrømme at der skal lidt mere end 6-7 genstande til at ødelægge dagen efter for mig. Så i dag, hvor planen egentlig var at vi skulle til Key Largo og snorkle, blev i stedet en helt stille og rolig dag - først ved ottetiden tog vi ud at spise på Outback Steakhouse (jeg fik en suuuperlækker omgang Slow-Roasted Sirloin). Der var rigtig meget mad, og det var BARE mums. Virkelig god kvalitet til en ret lav pris, i hvert fald sammenlignet med danske priser. Vi var tre, og vi fik alle noget lækkert oksekød med lidt forskelligt tilbehør. Monsell fik en enkelt drink og Jakob og jeg fik cola (hvor man jo selvfølgelig bare får gratis refill så meget man lyster) - og det blev lige over 50 dollars. For tre mennesker - og jeg var så mæt at det utænkelige skete: jeg sagde nej tak til dessert. Er det ikke vildt?

Derfra tog vi videre til det største bowlingcenter, jeg har set. Ikke fordi jeg har været i mere end tre-fire forskellige, men det har været i Danmark. Her var der simpelthen 56 baner. Så kan de ti baner hjemme på fødeøen godt pakke sammen :-) Til gengæld har de på Bornholm sjældent problemer med at skaffe fodtøj til folk - jeg måtte vente næsten en halv time på at få et par sko! Og så var de endda en størrelse for små - men så kan man vel lære at lade være med at tage ud at bowle lørdag aften!?
Resultaterne af aftenens bowling gider jeg til gengæld ikke skrive om. Det var helt klart skoenes skyld, andet siger jeg ikke...

Nå, men i morgen skal vi altså til Key Largo (Montego, uhh I wanna take you to Bermuda, Bahamas, come on pretty mamas... Øh, undskyld, blev vist lige revet lidt med dér. Blah blah, jeg skal til Key Largo...). Håber det bliver lige så fedt som det lyder! Jeg tager nok kameraet med, så I kan få lidt nye billeder at glugge på.

Jannik træt. Jannik sove. Jannik sige godnat. Godnat.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar