25. maj 2008

I dag er det Monsells fødselsdag (hurra, hurra, hurra)

Jeps, i dag har vi holdt fødselsdagsfest for Monsell. Eller, Monsell har holdt fødselsdagsfest, rettere :-)

Det foregik fra middagstid nede ved poolen, med gasgrill, burgere og bajere... Det var lækkert, meget lækkert - men varmt. Meget varmt - fik jeg sagt at festen startede ved middagstid? Det foregik nogenlunde således: når man bliver for varm, hopper man i poolen (hvor man ikke kommer til at fryse på NOGEN måde, men det køler da lidt). Når man så ikke gider være i poolen mere - for eksempel når man skal spise eller drikke, hehe - står man op, hvor solen tørrer én i løbet af fem minutter. Straks derefter sveder man så det løber - og så er det tilbage i poolen ;-)

Monsell og Jakob har nogle cool venner, så vi hyggede os gevaldigt. I hvert fald indtil de grå skyer befandt sig lige over os, og det begyndte at smådryppe. Det var ikke så slemt, vi slæbte kameraer, stereoanlæg (!), grill og alt muligt tilbage i lejligheden og fortsatte festen... Efter et kort forsøg på at spille Guesstures (Gæt & Grimasser-agtigt) spiste vi lækker, lækker, lææækker, lækker chokolade-fødselsdags-kage - og så var det holdt op med at regne. Tilbage til poolen - hvor der ikke længere var uudholdeligt varmt - og hygge igen.

Og SÅ begyndte det ellers at regne - til at begynde med var det dryp, og så let sommerregn. Det nød vi, det er sgu meget sjovt at svømme i regnvejr. Men så i løbet af to minutter gik himlen stort set amok, og det VÆLTEDE bare ned... Min t-shirt drypper stadig, og det samme gør mit håndklæde. Og det er to timer siden vi gik (læs: spurtede) indenfor. Det gik stærkt, og det blev vel ved i en times tid. "Blomsterbedet" nedenfor bygningen er stærkt oversvømmet :-) Og her sidder jeg så, totalt udmattet og venter på at klokken bliver 20.50 så jeg kan få checket ind online (24 timer inden afgang).

I går var vi ellers rundt omkring. Først shoppede vi løs i BrandsMart og Best Buy og så BrandsMart igen. Og vi fandt hvad vi ledte efter! Så skulle vi lidt op nordpå for at hente Jakobs kollega og forretningspartner Morten, som skulle have et lift ud til en bil, han overvejede at købe - og hvilken bil! En Chevy Van fra den tidlige efterkrigstid eller noget. Den var i hvert fald gammel. Og grim. Og slidt og blå og lidt itu - men okay, han endte med at give tusind dollars for den :-D Jeps, omkring 4700 kroner for en bil, der startede og kørte fint nok, selv på motorvejen. Hjemme i Danmark skal man vel nærmest give 20.000 kroner for en bil, hvis bare den kan starte!?

Senere tog fætteren og jeg i biffen og så den nye Indiana Jones - og den er FE-SEN, sådan overordnet set. Jeg ville ønske jeg var gået tyve minutter før filmen sluttede, for det er godt nok en øv-slutning. Meget, meget ulig Indy, faktisk decideret forkert. Men den var da sjov og tjuhej-fede-oneliners-action-agtig, ville bare ønske at slutningen var radikalt anderledes. Jeg hørte, da de begyndte indspilningen af filmen, at Harrison Ford, George Lucas og Steven Spielberg ENDELIG havde fundet en version af manuskriptet, de alle kunne lide, og at de derfor ENDELIG kunne lave filmen. Øv. Øv-øv-øv-øv-øv :-)

Inden vi tog i biffen, tog vi tilbage til et "gerningssted", nemlig CiCi's Pizza. Og vi spiste endnu mere buffet end sidst. Og fortrød det.

Imorgen er det så hjemad - er både trist og okay med at afslutte ferien, men gider BARE ikke selve turen hjem. Someone zap me home, please?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar