25. december 2006

Juleaften i Kamerika

Så er juleaften vel overstået - og det endte med at være superhyggeligt :-)

På trods af, at i går var den varmeste dag i indeværende måned, synes jeg der dukkede en lille-bitte portion julestemning op nu og da. Flæskestegen (selv uden svær) var rigtig god - og bare duften af den var fantastisk. Og der var brune kartofler til, og brun sovs i spandevis, så alle var glade (især fætteren, der dog ikke fik slået sin rekord på ni (jeps, 9) stykker flæskesteg)! Vi fandt endda også både ribs-gelé og rødkål, så det var så tæt på autentisk som muligt - mums!!!

Vi pakkede gaver op, og tak for dem (!), før vi spiste/smagte en "rice pudding", som skulle gøre det ud for "ris à la mande" (ved ikke liiige hvorfor, men det ord så pludselig meget spøjst ud, skrevet på "dansk", så I får den franske udgave ;-). Den var sindssygt sød, hvis man ikke lige puttede kirsebærsauce (jep, det fandt vi også!) på - og det var ikke det store hit. Men bagefter var der brunkager, som Rikke havde bagt specielt til Jakob (men vi fik alle sammen allernådigst lov til at smage, og de var OGSÅ supergode).

Alt i alt, på madfronten (som jeg jo vægter rigtig højt på juleskalaen): UG med kryds og slange!

Den ene af Jakobs room-mates, AD, spiste med. Han er svensker med bosnisk baggrund, så han kendte vist til det meste af maden - og kunne fortælle nogle sjove historier om maden i hans familie :-) Han havde også sørget for et lille plastikjuletræ, med lys i skiftende farver i en masse af "gran-nålene" - Rikke havde "lidt" julepynt med, som blandt andet kom på træet. Så jojo, der var både flæskesteg, juletræ og -gaver! Hvad kan man ønske sig mere? ;-D

[billederne bliver lagt op senere - og det var på http://www.flickr.com/photos/jannik/]

Ingen kommentarer:

Send en kommentar