9. september 2007

Revolution!!!

Hermed har jeg forfattet hele TO blogindlæg på én dag... Heeelt vildt, ikke?

Efter mit indlæg omkring blogging tidligere i dag blev jeg inspireret. Jeg har derfor brugt et par timer på at forbedre brugervenligheden på min hjemmeside.

Fra nu af er det muligt at klikke på overskriften på et blogindlæg (dog ikke på forsiden). I sig selv ikke den store revolution, men alligevel: klikker man, kommer man over på en særskilt "blog-indlægs-side". Det er der flere gode ting ved:

 1. Nu kan man, når man skal linke til et af mine blogindlæg fra sin egen blog (hint, hint), linke direkte til det enkelte indlæg. Før kunne man kun linke til oversigts-siden. Smart, hva'?
 2. Som en lækker-lækker-læææækker-lækker lille bonus: eventuelle kommentarer til et indlæg vises nu også. Du kan selv se dem i bunden af den nye side (for eksempel her).

Allerede nu er jeg kommet lidt i klemme med mine egne "regler". For det første har jeg nu fortalt hvad jeg ville, men indlægget er ikke helt så langt som jeg gerne så. For det andet omhandler indlægget noget, som nok ikke er vildt interessant for alle mine besøgende. Sidst, men ikke mindst, har jeg lavet en punktopstilling med kun to punkter, for derefter at lave en trepunkts-opremsning uden punktopstilling.

Smukt :-D

2 kommentarer:

 1. Hej pus,
  Jeg prøvede at sende dig en mail, men den ville ikke. Så nu skriver jeg her...
  Ville bare lige sende dig et link - læs det, og så kan jeg fortælle dig at det er mig.
  Send mig lige en mail når du har læst den.

  Knus M!

  http://www.bornholm.nu/?Id=15530

  SvarSlet
 2. Hej pus,

  Endnu en lille hjemmeside du bare er NØDT til at kigge på!

  http://www.ubrugelig.dk/

  Knus M!

  SvarSlet