24. november 2006

Opsamling

Jeps, så gik der lidt for lang tid (igen) mellem indlæggene :-/ Denne gang vil jeg benytte lejligheden til at smide et par links, som jeg af uransalige årsager har syntes jeg skulle gemme over de sidste par måneder:

Creative Advertisements Around The World - nogle gode, gennemtænkte (trykte) reklamer.
GearTV: PS3 - afprøvet! - cooooooool!!!!! :-D
louise.urbanblog.dk - hun har det sgu' hårdt. Men det er fedt at vide, at man ikke er alene (så er Urbanblog -> Singleliv ganske god "medicin")...
Undertegnede på ethvert dansegulv (især til julefrokoster ;-) - vent 40 sekunder, så skal I fakkertalt se dance moves!!!
America's got talent! - hot daaaang hun kan synge - og hun er ELLEVE år gammel! Bianca Ryan - husk det navn!!! Og bemærk i øvrigt David Hasselhoff som dommer i en talentkonkurrence! Er det ikke lidt... selvmodsigende?
Steve Jobs: Just put it in her ear - jaja, titlen kan misforstås - men ham Jobs er sgu ikke dum (han er grundlægger af Apple - dem med iPod'en, I ved nok).
The Dilbert Blog: The Most Obscene Letter - ved godt, at jeg før har linket til denne blog (men ikke dette indlæg), men han er altså forrygende morsom!!!
Wired.com: Very Short Stories - bare så spøjst, at det skal opleves. Eller noget...
sexyfurniture.nl - jaja, hvem der bare kunne "noget med hænderne"!
Will it blend? - lidt til den destruktive side i os alle sammen.

Og til sidst min personlige favorit af disse udvalgte:
Netavisen Bornholm.nu - verdens vel nok aller-aller-aller-ALLER-mindste nyheder!? Denne her er decideret pinlig...

- som det nok kan ses, får jeg tilsendt de mærkeligste ting. Og - bevares - nogle af dem har jeg da også fundet selv :-D

EDIT: hey hov, jeg syntes ellers lige det var herrelænge siden jeg sidst havde skrevet indlæg her? Har lige indset, at jeg i virkeligheden er myreflittig (eller hvad det nu hedder). Nåmen ellers går det sgu meget godt :-)

2 kommentarer:

  1. Flittig og flittig...

    Der er jo meget nemt bare at smide et par links ind når man ikke har noget at sige!! :-)

    SvarSlet
  2. Jaja, men tænk på hvor meget arbejde der ligger i at FINDE de pokkers links! Nuvel, det er ikke mig selv der har fundet dem alle, men alligevel.
    Ville også meget gerne sige alt muligt andet (og mere), men det er jo svært når man intet liv har :-D

    SvarSlet