25. februar 2008

10 Top-tunede top-tunes

Ikke et ord om hvor længe siden det er, jeg sidst har skrevet et indlæg. Ingen dårlig samvittighed. Jo, lidt, men det er fordi der er Comedy Festival på TV2 Zulu, og jeg optager ikke, selvom fætteren min garanteret savner lidt ny, dansk comedy. Undskyld. Hvis jeg nu lover at komme på besøg i Miami til maj, er det så okay? Eller hvis jeg lover at optage lidt i løbet af ugen? Plllease? Okay, så gør jeg sgu' bare begge dele (!).

Anyways, jeg har fået en ny favorit-sang. Den er fed. Rigtig fed. Og dansk. På engelsk, godt nok, men den er suuuuperfed! Og da jeg har læst et blog-indlæg eller to om valg af overskrifter til blog-indlæg, var jeg stort set NØDT til at lave en top-ti liste. Som kommer nu, med det fedeste (og nyeste) først :-)

1) The Benefits - Physical:

Helt usandsynligt fedt nummer, ikke? Har vel nok hørt det 10-15 gange bare i dag, og kan ikke få nok! (Bonus-nummer med jordens cooleste vokal her, 2:20 inde i klippet)

2) The Hoosiers - Goodbye Mr. A. Den er med som "pause-musik" i et spil, jeg har spillet en del. Er vild med energien!

3) Daft Punk - Harder, Better, Faster, Stronger:

Et "ældgammelt" nummer, som Kanye West groft har bestjålet/lavet et okay cover af. Især det tredje minut (altså fra 2:00 til 3:00) står stadig for mig som et af musikhistoriens absolutte højdepunkter...

4) Alphabeat - The Hours: den kan jeg ikke finde noget ordentligt link til. Men den er feeed :-D

5) Hej Matematik - Gymnastik (videoen er af tvivlsom oprindelse, men fedt nummer):

Der skal altså lidt boller til, sådan at lancere et band med navnet "Hej Matematik". Og så lægge hårdt ud med et nummer kaldet "Gynmastik". Jeg plejer at sige, at jeg holder mest af musik hvor tekst og indhold passer perfekt sammen... Æh, det her nummer er så undtagelsen der bekræfter reglen.

 

Fed liste, ikke? Når man blogger, handler det også lidt om at provokere sine læsere - så får man nemlig flere kommentarer på sine indlæg. Hvis du har NOGET som helst at udsætte på listen (længden, indholdet, anything ;-), smider du bare en kommentar. Ellers må jeg jo bare gå ud fra, at jeg har verdens allerbedste musiksmag?

1 kommentar:

  1. http://tranquility-here.blogspot.com/2008/03/verdens-smukkeste-sange.html

    SvarSlet