30. august 2006

How Many Lightbulbs Does it Take to Change the World?

One. And You're Looking At It.

Det virker som en helt sindssyg artikel. Heeelt sindssyg... Læs den, og tænk lige over det!

25. august 2006

God bless America!

Ja, så er min kære fætter forhåbentlig landet sikkert i Moderlandet, selveste Amerikas Forenede Stater, hvor han har fået et (forhåbentlig) fedt arbejde! Der er åbenbart nogen, der får den slags chancer - og tør ta' dem...

Selv påbegynder jeg også snart et nyt kapitel, idet jeg skifter arbejde her d. 1. september - jeg tager det vilde spring fra landmænd til sømænd!

Hos DFDS skal jeg primært rode med MCMS (og forhåbentlig også noget MOSS på et tidspunkt), som også på papiret var det primære hos DLG (stærkt krydret med Sharepoint og ASP.NET plus et stænk SAP Portal). Men efter 4½ supergode år var det nok også på tide at prøve noget nyt - jeg fik populært sagt et tilbud, jeg ikke kunne sige nej til ;-)

Jeg kommer til at savne kollegerne hos DLG og sammenholdet mellem os - men glæder mig til at møde nye mennesker og få udvidet både min personlige og professionelle horisont! Og det er jo ikke fordi jeg har sagt farvel for altid til kollegerne, de er bare ikke kolleger længere, men gode venner i stedet. Jeg håber og satser på at vi stadig kan mødes til "en enkelt" fredagsøl i ny og næ :-D

22. august 2006


YES!!! For uglen i hulen da!!! Ny, suveræn personlig rekord på Tour de Utterslev Mose (4,71 km)! Hidtil bedste tid var ca. 44 minutter - pænt ringe, I know - men nu? 35.17 minutter... Efter godt to uger uden nogen form for motion... Jeg er for sej!

Det er lige nu omtrent ti minutter siden jeg kom "i mål", men jeg måtte bare dokumentere tiden - billedet er taget med min mobilos bare sekunder efter jeg slæbte mig op på fjerde og væltede ind ad døren. Sveden brager (!) stadig af mig, men det var det værd!!!

Hvis så bare jeg kunne garantere mine holdkammerater, at denne tid er realistisk til årets DHL-stafet (på næste torsdag, 31/8-06), ville lykken for alvor være gjort. Men så nemt går det nok ikke :-/

1. august 2006

Rory Blyth - Neopoleon.com

Rory Blyth - Neopoleon.com har en fed, fed historie at fortælle. Om Google og alt andet end Google - læs den, det er "pure inspiration" ;-)